Ballonvaartcentrum Van Manen:

Ballonvaren is onze passie, al sinds 1989. Met een vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgt Ballonvaartcentrum Van Manen kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen. Vanaf opstijglocaties door heel het land. Privé of zakelijk, 's ochtends of 's avonds en met hapje of drankje.

Eyecatcher in de lucht

Een ballon is ook hét middel om op te vallen tussen talloze reclame-uitingen. Wouter van Manen besloot in 1989 zijn hobby in te zetten voor de promotie van Van Manen Kachels & Keukens. Voortaan zag heel Barneveld en omstreken de naam Van Manen in de lucht. Klanten en relaties waren dolenthousiast over de mogelijkheid om zelf een ballonvaart te maken. Ballonvaartcentrum Van Manen was geboren.

‘Nog altijd in de wolken’

Onder de nieuwe eigenaars Jan en Els van Manen groeide Ballonvaartcentrum Van Manen in de afgelopen jaren door. Voor Jan is ballonvaren een passie. Hij maakt jaarlijks ruim 100 vaarten. 'Het weer is elke keer anders, het uitzicht ook en ik weet nooit waar ik land. Het is altijd een avontuur. Elke nieuwe vaart overtreft de vorige. Ik laat mensen iets beleven wat ze nog nooit hebben beleefd. Als ik in de mand om mij heen kijk en de verwondering op al die gezichten zie, dan ben ik elke keer weer in de wolken.'

Elke vaart overtreft de vorige

Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Ontmoet ons team

Tickets bestellen